Livet emellan

Hejsan alla Slanka läsare,

Denna vecka har varit lite konstig, inte med Slanka Maxi men mer med livet. Massa saker som kom i vägen som jag inte räknat med. Men sånt är livet, det har resulterat i att mina tre Slanka mål om dagen har blivit förskjutna och någon kväll kom jag på att jag glömde min sista shake när jag låg i sängen. Så jag gick upp och tog den. Det är viktigt att man tar sina 3 måltider per dag för att få i sing 100 % fullvärdig näring,

Vår lilla minsting ( 8 månader) håller på att få ut framtänderna, därför är han är väldigt gnällig just nu. Minstingen har fått hänga i bärselen väldigt mycket denna vecka, han väger 9,5 kg. Det har känts otroligt mycket i mina höfter på kvällen och ryggen.

Då tänker jag att dessa överviktskilona och lite till har jag gått ner. Jag bär inte på dessa längre och det är en jättebra påminnelse att få på sig de kilona för att känna hur det känns i kroppen. Man känner sig mycket snabbare och piggare i kroppen utan dom.

Just nu är mina favoritsmaker Slanka Mintchoklad och Slanka Choklad – shakerna är lika god varma som kalla. Jag tröttnar aldrig på smaken  och det har varit en framgång för mig under Viktutmaningen.

Ha en underbar vecka i höstmörkret.
Kram Emma

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!