Hej alla läsare!
Nu befinner vi oss strax på tysk mark!
Sällskapet som jag reser med är riktigt stöttande och inte ifrågasätter mitt val av diet (Slanka Maxi) trots vi är på resa så det gör det hela lättare!

Jag glömde ju väga mig innan resan- men jag tänker att det ligger runt detsamma, 84 kg. Märker att kroppen börjar må lite bättre men den är fortfarande ur balans tills själva menoperioden är över. Men man får ha “eyes on the price” o tänka framåt!

Nu har vi runda  4 veckor kvar av Viktutmaningen och ser fram emot att få se vad kroppen kan åstadkomma tills dess!
Har gjort lite övningar hemma o känner mig starkare o starkare på många sätt o vis!!

Den här veckan har jag ätit Slankas Vegetariska soppa med härlig smak av grönkål. Den värmer gott nu när det börjar bli kallare ute.

Ha en riktigt bra vecka så hörs vi om 1 vecka igen! 🙂
Kram Emelie

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

#viktminskning, Emelies viktresa, På resa med Slanka Maxi, Slanka Maxi, viktutmaningen, vlcd