Jag valde en omstart på Slanka Maxi

Jag valde en omstart på Slanka Maxi

Vet inte hur ärlig jag ska vara men sanningen är att jag valde att äta lite vanlig mat i veckan. För tillfället är jag är fortfarande i ketos vilket beror på jag enbart ätit enligt Slanka Maxi sedan några dagar tillbaka. Jag fick helt enkelt göra en omstart.

Varför jag temporärt valde att gå av Slanka Maxi programmet berodde på flera olika omständigheter runtomkring mig. Men nu är det nya tag! På bilden ser ni mig och min favoritsmak – Slankas Havremål. Man kan välja att dricka den som en Havrevällning, då späder man ut påsens innehåll med 2,5-3 dl vatten. Eller så äter man Havremålet som en gröt, då blandar man den med 1 dl vatten. God som den är men jag brukar variera med kanel eller kardemumma.

 

Vågen visade på +0,2 kg sedan förra veckan så ingen större skada är skedd. Jag ligger på en total viktnedgång på -4,3 kg sedan start och jag väljer att medvetet tänka positivt.

Nu till något roligt! Jag har fått igång tjejer på jobbet så som påbörjat Slanka Maxi vilket är väldigt kul! Nu längtar jag verkligen till att hamna under 80. Snaaaart! Sega kilon.

 

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Omstart, Slanka Maxi, Slanka VLCD, Viktutmanare Ninja