Jag har klarat mitt andra delmål med Slanka, att gå ner över -10 kg
Jag har klarat av mitt andra delmål, att gå ner över -10 kg med Slanka

Snart har en 1 månad med Slanka passerat. Kan inte riktigt förstå hur snabbt tiden har gått! Vi har ju egentliga officiella invägningen på måndagar, men jag vägde mig i veckan o hade då passerat -10,1 kg!!! Första delmålet check och även andra! Att komma under 90 kg!!!
Idag stod vågen på 89,4 kg, -2,2 kg sedan förra veckans invägning och 108 cm midjan ( -1cm). Fortfarande frustrerande att midjemåttet knappt rör på sig, men vikten tickar neråt så jag lägger fokus på det! Och apropå kläder! Så roligt att fler och fler byxor (framförallt) sitter bättre och bättre! Det ger mig sån kraft o energi! 💪

Kommit igång med träning

Jag hann med ett spinningpass och lite hemmaträning i veckan då det har varit full fart hemma. Men spinningen kändes bra, men har verkligen en kondition som BEHÖVER byggas upp NU!

Så nytt pass inbokat imorgon igen! Utöver det så tänker jag ge mig en rejäl spark i rumpan så jag kommer ut på dagliga promenader!

Annars har veckan med själva Slanka Maxi gått bra. Har efter dessa veckor kommit fram till att jag har mina favoriter, Slanka Choklad, Mintchoklad och Kycklingsoppan haha! Känner inte att jag har ett behov av att pröva andra när dessa går så bra!

Fick förresten av en patient i veckan höra att jag såg stark ut 💪 Härlig komplimang! Bilden med ambulanskläderna är storlek M på tröjan – förra veckan satt den tajt o nu kunde jag jobba i den!

Nu kör vi vidare o satsar på nya mål!
Kram Emelie

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Emmelies viktresa, Mitt andra delmål, Slanka Maxi, Vecka 4 på Slanka Maxi, Viktutmanare Emmelie