Ninja med Slanka shake

Hej alla Slanka läsare!

Jag har precis som förra veckan haft det svårt för att äta enligt Slanka Kombi, jobb och utbildning har kommit i vägen så jag har känt mig tvungen att äta lunch och jag kunde inte smita iväg. Och på något sätt så lyckas det alltid bli mer kalorier än det ska så vikten ligger fortfarande där den var förra veckan. Totalt har jag gått ner -4,5 kg.

Hoppas att nästa vecka ska se bättre ut. Jag har dock planerna på att börja träna på gymmet igen så då kanske vikten får sig en liten extra skjuts om jag kör lite mer cardio på gymmet

Håller tummarna för nästa vecka! Kramar från Ninja

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

slanka kombi, träning, Viktutmanare Ninja, vlcd