tuff vecka för Emelie
Hallå där!

Det blir tyvärr ett kort inlägg från mig denna veckan. Slanka har gått jättebra men annars så har humöret varit i bott pga pms besvär som har påverkat hela mig. Mest psykiskt fast det beror mkt på att det har varit mycket strul den här veckan så det blev total kollaps i hjärnan tillslut tyvärr.

Den här veckan har jag testat Slanka Chokladpudding – den är verkligen god, och perfekt när man blir sugen på något gott. Fungerar utmärkt att äta på Slanka Maxi. En räddare i nöden. 🙂

Vågen idag stod på 86,6 kg. Totalt -13,2 kg sen uppstarten den 1/9 och denna vecka -2,4 kg.
104 i midjemått så – 4cm också. Jippi vad härligt!

Hoppas på bättre vecka nästa när saker o ting förhoppningsvis har lugnat ner sig.

Ha en bra vecka, kram Emelie

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi, Slanka VLCD, Tuff vecka, Viktutmanare Emelie, viktutmaningen