Nystart på Slanka Maxi

Omstart på Slanka Maxi

Jag fick ju göra en omstart då jag gick över till Slanka Kombi där man kombinerar Slankas måltidsersättningar med vanlig mat men det gick inte alls som planerat. Åt alldeles för mkt och stannade upp i vikt istället. Men för några dagar sen så valde jag göra en omstart på Slanka Maxi så nu är jag igång igen. Är inne på min 3:e dag tror jag så nu är det bara att köra på och se framåt. Vågen visar på 83,6 kg.

Något jag har märkt är att jag personligen har väldigt svårt för att lagom stora portioner på Slanka Kombi. Jag behöver äta Slanka Maxi för att klara av att hålla mig på banan. Det går snabbast också.
Den här veckan har jag provat Slanka Thaisoppa – härligt kryddig och och god smak. Enkel att variera med lite extra curry eller cayennepeppar. Så god!

Nya tag nu och bra resultat nästa vecka!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Nystart Slanka Maxi, Slanka Maxi, Viktutmanare Ninja