Jag har gått över från Maxi till Kombi

När jag trädde in i den 4:e veckan med Viktutmaningen bestämde jag mig för att gå över från Slanka Maxi och trappa upp till Slanka Kombi. Här kan du läsa mer om viktprogrammet Slanka Kombi. 

När jag gick över till Slanka Kombi kände jag att hungern kom tillbaka eftersom man då går ur ketonfasen. Mitt knep har varit att vänta någon timme efter varje måltid så går även hungersignalerna och den kurrande magen över. Det hjälper också att dricka mycket vatten, sikta på minst 2 liter per dag under Slanka Kombi.

Denna vecka har jag tyvärr inte gått ner i vikt. Enligt min coach är det helt normalt och det har att göra med att att kroppen bundit vatten i och med att glykogenförråden har fyllts på igen. Nästa vecka hoppas jag på bättre resultat på vågen. När jag mår lite bättre ska jag gå tillbaka till Slanka Maxi, jag vill inte göra mina bloggare besvikna. Totalt har jag gått ner en hel klädstorlek på 1 månad, vilket känns toppen!

Vi ses nästa vecka, förhoppningsvis något kilo lättare.

// Kram Madeleine

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

slanka kombi, Viktutmanare Madeleine, viktutmaningen