snart semester

Den här veckans vikt visade på 84 kg stod vågen på och 101 cm midjemått. Totalt har jag gått ned -15,8 kg sedan start. Härlig känsla!
Hormonerna är i farten igen o denna månad är det värre än värst. Jag önskar inte ens min värsta fiende detta och jag gillar inte riktigt känslan av detta mående eller att jag blir så konstig.

Hemma har jag berättat hur jag fungerar o det har visat sig vara riktigt bra. Så att killen inte får en chock över mina vändningar och han uppskattar att jag har förklarat hur det ligger till.

Pratat med coachen Jeanette och hon tipsade om att gå tillbaka och läsa mina egna antecknar om hur euforisk jag var i början av utmaningen! Det hjälpte absolut, men nu är det liksom inte vikten som är det jobbiga utan själva psyket runt detta med pms.

Men jag peppar mig ännu mer att jag snart är ledig 1 vecka, ska åka iväg på mini-semester med barn och vänner till Tyskland och Tropial Island. Bada och åka rutschkanor tills vi stupar!
Förr hade jag haft ångest över en sån här resa, förvisso blir det baddräkt istället för bikini pga att minska risken att tappa badkläderna när vi åker rutschkana 😂 Men nu känner jag mer och mer att jag inte bryr mig på det sättet som förr, jag duger som jag är 💪

Med mig har jag packat ner mina trogna Slanka Choklad och Slanka Citrus – jag har siktet på under 80 kg och dit ska jag ta mig sjutton komma strax! 💪💪💪

Nu är det bara några veckor kvar på Viktutmaningen, men bara början på denna livsstilsförändring!

Kram på er!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här! 

Emelies viktresa, Slanka Maxi, Slanka Viktutmaningen, Snart semester, Viktutmanare Emelie