Snart under 80 kg - känner mig så taggad!
Nu är det 2 veckor kvar på Viktutmaningen och även om det tog ett tag för mig att komma igång har jag lyckats komma en bra bit på vägen. Detta berodde på att jag gjorde avsteg från Slanka Maxi i och med att jag fick förhinder med jobbkonferenser och inbokade luncher etc.

Jag vägde 79,6 kg imorse och jag vart så glad och förvånad att jag äntligen kommit under 80 kg. Äntligen! Nu siktar jag på mitt slutmål som är 60 kilo – någonting.

Hoppas att dessa sista 10 kilo ska gå snabbare nu när motivationen är på topp för att köra strikt Slanka Maxi.

Jag är fortfarande förkyld men ska få till ett lätt gympass imorgon. När jag blir frisk ska jag satsa mycket mer på konditionsträning så att jag hjälper förbränningen på traven.

Det positiva med Slanka Maxi är att viktminskningen går så otroligt fort, det ger en sån kick! Man vill ju se snabb viktnedgång för att bibehålla motivationen.

Den sista tiden har jag ätit Slankas Chokladpudding, perfekt när man blir sugen på något krämigt och gott och den är också mättande. Jag brukar mixa till puddingen och ha den stående i kylen (med lock) några timmar innan servering – då står den till sig och blir ännu godare. Chokladpuddingen är en säsongsmak – så passa på att ladda upp ett lager om du har den som din favorit.

Nu kör vi sista veckorna!

Kram Ninja!

Vecka 11
Vikt : 79,6 kg
Viktminskning: -1,8 kg
Viktminskning totalt: -7,4 kg
Startvikt: 87 kg