Hejsan alla Slanka läsare

Jag är -18,9 kg lättare efter 12 veckor på Slanka Maxi
Denna vecka har vi haft barnkalas här hemma, det var 20 st glada och aktiva barn som sprang runt i huset. Helt otroligt att vi hade ett hus kvar sen. 🙈 Kände mig ändå lätt i kroppen men trött i huvet efter kalaset.

Min dunväst har blivit alldeles för stor så jag kollade runt lite i affärerna och hittade en ny dunväst i två storlekar mindre som passade otroligt bra, nu har jag gått från storlek 44 till 40. Har även inhandlat lite nya tröjor och byxor i str M, till och med leggings börjar bli för stora nu. Det känns så bra. 😊

Sprang på en vän hastigt i mataffären häromdagen, ingen av oss hade direkt tid att prata vid tillfället men när jag kom hem hade hon skrivit ett meddelande till mig, “gud så smal du har blivit.” Då får man en boost att fortsätta.

Här i skåneland har inte minusgraderna riktigt kommit ännu men mörkret är här. Så nu ska jag vara i full gång och julpynta så man får lite mera ljus och julkänslan så klart.
Denna vecka har jag provat Slanka Havremål. Jag brukar bereda Slanka Havremål som en gröt men den går även att dricka som en välling, då tillsätter man 3 dl vatten och värmer i t. ex micro. På Maxi fungerar det bra att variera Havremålet med kanel eller kardemumma.

Ha en trevlig vecka så ses vi vid mållinjen 😀 kram Emma

Vecka12
Viktminskning denna vecka: -0,8 kg
Vikt: 77,6 kg
Total viktnedgång: -18,9 kg
Startvikt: 96,5 kg
Midjemått start: 104 cm
Midjemått: 89 cm ( -14 cm)

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Barnkalas, Slanka Maxi, Vecka 12, Viktutmanare Emma