I veckan gjorde jag ett djärvt beslut för att prova de arbetsbyxor jag inte haft på över ett och halvt år. För två månader sedan kunde jag inte få upp byxorna ovanför knäna, låren var för svälda. Men se! Idag gick det. Absolut sitter de tight kring midjan, men jag kan ha dem. Den fysiska framgången är den bästa moroten!

Sakta men säkert reser jag på viktnedgångens väg. Kan jag kan du också.

Denna vecka har jag provat Slankas laktosfria ApelsinChoklad shake. Jättegod och har en mustig chokladsmak med underton av apelsin, Shaken är god som den är med eftersom jag kör på Kombi är det gott och kul att variera genom att mixa ner 1/2 banan och riva på lite apelsincest. Det blir verkligen mättande och gott! Om du kör Maxi är det gott att mixa ned lite varmt/kallt kaffe för extra moccasmak.

Kram Madeleine

Vecka 12

Vikt: 84.4 kg
Viktnedgång vecka: – 0,4 kg
Total viktminskning: -10,2 kg
Vikt start: 94,6 kg
Midjemått: 108 cm
Midjemått start: 108 cm ( -9 cm)
Midjemått start: 117 cm

Övergång från Slanka Maxi till Slanka Kombi

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Klarat -10 kg, Madeleine Viktutmaningen, Nya arbetsbyxor, Slanka ChokladApelsin, slanka kombi, Vecka 12