Hej alla Slanka läsare!

Min sega förkylning har fortfarande inte gett med sig. Denna rethosta går mig på nerverna men jag vägrar tappa fokus från Viktutmaningen och mitt mål. Annars har vecka 10 gått hur bra som helst. Har fått sova denna vecka. Yes!
Veckan var full med aktiviteter och bjöd också på en kul Halloweenfest med maskeradtema. Jag klädde ut mig till mig själv, alltså när jag var “yngre”.

Eftersom jag har besökt en hel del konserter genom åren har jag mängder av “band-tröjor” och slitna jeans i garderoben. Det känns så otroligt skönt att komma i dessa kläder igen – så mitt kostymval för maskeraden föll sig naturligt. Jag skulle föreställa den “gamla – eller rättare sagt den yngre Emma igen” 🙂
Flertalet personer på festen hade inte sett mig på jättelänge så det var många som anmärkte att jag hade blivit så smal och var snygg. Och ja, jag kände mig rätt snygg den kvällen! 😀

Jeanette och jag pratade i veckan om hur det känns att Viktutmaningen snart är slut – och en annan utmaning tar vid. Det är en lite konstig känsla eftersom jag har vant mig med att skriva ett blogginlägg i veckan och berätta mina känslor och händelser.

Men jag kanske ska fortsätta med bloggandet ändå! Det är en väldigt rolig grej att titta tillbaka till i efterhand – jag ser ju viktnedgången så tydligt från vecka till vecka. Det är så motiverande!
Vi diskuterade även om övergången från Maxi till Kombi och hur upptrappningen går till rent praktiskt.

Jag vill gå ner till 75 kg innan jag börjar med Slanka Kombi så jag kommer gå på Slanka Maxi fram tills dess. Jeanette är så härlig att prata med och alla negativa tankar jag har bara försvinner efter man pratat med henne. Hon är toppen.

Nu är det inte långt kvar till Viktfinalen och jag hoppas verkligen att vågen visar under 80 kg denna vecka.
Kram Emma

Vecka 11
Dagens vikt:
Vikt start: 96,5 kg
Viktminskning denna vecka: 78,4 kg
Viktminskning totalt: -17,6 kg
Dagens midjemått: 90 cm (14 cm)
Midjemått start: 104 cm

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

#viktminskning, Slanka Maxi, viktnedgång, Viktutmanare Emma, viktutmaningen