Mina bästa tips för viktnedgång

Hej gott folk! 🙂

Det är häftigt att se på före/efterbilder hur mycket som hänt på denna förhållandevis korta tid på Viktutmaningen. Jag har gått ned 18 kg på 10 veckor med Slanka Maxi vilket känns fantastiskt. Mitt bästa tips till dig som vill gå ner i vikt är att sätta upp ett tydligt mål med din viktnedgång och ge dig belöningar längs vägen, t ex vart 5:e kilo du går ned. Jag motiverade mig med nya vinterkängor vid mitt senaste delmål.

Denna vecka står vågen på 82 kg och midjemått på 99 cm, det vill säga samma siffror som förra veckan. Men jag är inte förvånad, min kropp motarbetar mig en återkommande period varje månad. Jag vet att jag fortsätter att gå ned i vikt trots att kroppen temporärt samlar på sig lite mer vätska och vilar i att jag får fina resultat med Slanka. Det är viktigt att ha rätt fokus när man genomför en livsstilsförändring.

Här har de kommit lite snö så nu värmer jag alla mina Slanka shakes för att få i lite go värme, varm Slanka Choklad på vintern – vem gillar inte det!?

Har frågat en kollega som tränar mycket styrketräning om vi ska träna ihop – så hon och jag har bokat en tid imorgon för att köra i genom kroppen. Att skaffa en träningskompis är ett toppenbra sätt att komma igång med träningen.
Eyes on the price var de va!?

Ta hand om er, kram Emelie

Vecka 10
Vikt 82,0 kg
Viktnedgång: -18 kg
Midjemått:99 cm (-20 cm)
Midjemått start: 119 cm

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi, Tips Viktminskning, Tips viktnedgång, träning, Viktutmanare Emelie