Hej alla Slanka läsare
Höstlovsveckan går mot sitt slut, den har varit fullspäckad med aktiviteter och bus.

Dottern har fyllt år så vi åkte till Leos lekland en eftermiddag och var där tills stängning. Inga problem när man är lättare. Vi har även varit i badhuset och jag känner mig bekväm i mig själv när jag tar på mig min baddräkt och har konstaterat att det börjar bli dags att köpa en ny min gamla hänger och är för stor på flera ställen. Jag har även fått på min ”smal tröja”. Nu har jag gått ner -15 kg sedan uppstarten vilket känns fantastiskt.

För många år sen när jag träffade min man så gick jag ner massa i vikt, jag mådde bra helt enkelt. Då köpte jag en tröja som var för liten bara för att peppa mig ner i vikt. Men jag tror att jag bara har haft den på mig en gång. Nu kan jag ha den på mig. Helt underbar känsla.

Har tagit tag i träningen igen och oj vilken skillnad att göra övningarna nu. Mycket lättare och jag kan göra flera.
Jag har provat Slanka Chokladpuddingen denna vecka, så god väldigt mättande. Jag kör annars på mina smaker Mintchoklad, Choklad och Kycklingsoppa. Tycker om dom mest.
Ser fram emot nästa vecka då jag hoppas att jag har kommit under 80.
Ha en härlig vecka.
Kram Emma

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

-15 kg med Slanka, Emmas viktresa, Slanka Maxi, Viktutmanare Emma