Very Low Calorie Diet

Slutspurten
Hej alla Slanka läsare,
Nu när man är på slutspurten så känns det lite sorgligt att resan är över så snabbt med Viktutmaningen. Jag har främst kört Slanka Kombi under dessa veckor men nu de sista två veckorna har det varit Slanka Maxi.
Det bästa med Slanka är att det är ett flexibelt verktyg om du vill gå ner i vikt. Välj ett viktprogram som passar dig och din livsstil. Ibland passar inte strikt Slanka Maxi, då är det toppen att välja Slanka Kombi, Slanka 5:2 eller Slanka 800. Principen är enkel, ju fler måltider du byter ut mot Slankas måltidsersättningar, desto snabbare i vikt tappar du.

Jag kommer uppdatera på Slankas blogg och berätta om hur det går för mig att nå mitt slutmål. Jag blev av med 8 kilo  under dessa 12 veckor på Viktutmaningen och det känns riktigt bra. Numera känner jag mig inte lika svullen och uppblåst. Kläderna sitter bättre och jag känner mig lättare. Framförallt är det en mental kick att ha kommit en bra bit på vägen. Jag vet att jag kan. Mitt slutmål ligger ytterligare några kilo bort – och jag siktar på att ta dem till sommaren.

Tillslut kommer man i mål – även om det går olika snabbt. Det gäller att inte ge upp utan på det igen om det kommer ett eventuellt bakslag.
Tack för att ni följt min viktresa på Viktutmaningen.

Kram Ninja

Vecka 12:
Viktminskning denna vecka:  -0,6 kg
Viktminskning totalt: – 8 kg
Vikt: 79 kg
Startvikt: 87 kg

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

slanka kombi, Slanka Maxi, Vecka 12, Viktutmanare Ninja

<-- 301477 -->