Slanka Kombi och restaurangbesök är inga problem
Hejsan alla Slanka läsare!
Vecka 11 har det gått både upp o ner för mig i Viktutmaningen – beroende på hur man väljer att se det hela. 😀

I fredags blev sambon och jag spontant lediga så vi tog en biodate med restaurangbesök. Vi kände att vi behövde det och jag har inte dålig samvete över det heller.  Jag gjorde bra val på restaurangen och jag åt inget godis eller onödigt på bion.
Det är förresten väldigt enkelt att göra bra val när man äter ute på restaurang. Välj i första hand magert protein (skaldjur/ fisk/fågel/kött/veg.protein) och lägg till valfria grönsaker, varma eller kalla. Undvik såklart fritering/panering etc. Välj istället så ren mat som möjligt. Då har du en bra bas.

Vågen visade 1 kg + denna vecka vilket är naturligt eftersom kroppen temporärt binder vatten i och med övergången till Slanka Kombi. Vikten kommer att stabilisera sig under veckan. Totalt är min viktnedgång -17 kg sedan start – vilket känns helt underbart!

Annars har jag tränat innebandy i veckan. Nu är innebandyträningen lite tuffare än tidigare då jag nu tränar med ett serielag. Jag har mycket mer ork nu än innan viktnedgången – vilket är så kul!

Denna vecka har jag ätit Slankas Havremål, jag äter den både som gröt och som en välling, mättande och gott. På Kombi är det gott att tillsätta valfria bär. Om man går på Maxi kan man variera den genom t ex kanel och kardemumma.

Men bra val och planering gör att jag är beredd att möta framtiden 💪💪💪
Ha en bra vecka!

Kram Emelie

Vecka 11
Vikt: 83 kg
Viktnedgång: -17 kg
Vikt start: 100 kg

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

restaurangbesök, slanka kombi, Vecka 11, Viktutmanare Emelie, viktutmaningen