-17,8 kg
Snart -20 kg lättare

Vecka 9 på Viktutmaningen gick fort och vardagen rullar på med Slanka Maxi men jag känner att kroppen är seg o tung. Men om det är i mitt huvud eller om det är på riktigt i kroppen är svårt att säga!

Jag pratade med Jeanette i veckan och vi pratade om framtiden och tiden “efter ” Slanka Maxi. Skrämmande tanke men samtidigt lite skönt. Jag kommer att trappa upp enligt Slanka Kombi.

Vi pratade även om planen för att få till det med löpning vilket jag verkligen ser fram emot!!
När jag prövat kläder känns det verkligen såå mkt lättare och det är ju inte konstigt när det är -18 kg jag har gått ner! Tänk, snart är jag  -20 kg lättare!?! Vågen visar på 82,0

Har även bytt jobbyxor! Nu slipper jag att gå omkring med ett par byxor där det ser ut som om jag världens hängröv! 😂 känns riktigt skönt att ha byxor som sitter bra! 🙂

För att påminna mig om hur stor min vikt nedgång är ska jag ta och lyfta upp en 20 kg kettlebells o gå omkring med en stund.. också för att erinra mig varför det är viktigt att hålla vikten.
Ja.. jag har ju fortfarade ca 15 kg kvar att gå ner)framöver – men jag har kommit en bra bit på väg.

Den här veckan har jag provat på Slanka Cappuccino, den har blivit lite av en favoritfrukost. Jag brukar mixa den med extra mycket varmt eller kallt kaffe för extra mockasmak/kaffesmak,

Tagga sista veckorna nu!! 💪💪💪
Kram Emelie

Vecka 9
Vikt  82 kg
Veckans viktnedgång: -2,0 kg
Total viktnedgång: -17,8 kg
Midjemått: 99 cm (-20 cm)
Midjemått start: 119 cm

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

-20 kg, Ny garderob, Slanka Maxi, v.9, Viktutmanare Emelie