Snart under 80 kg - känner mig så taggad!

Snart under 80 kg

Denna veckan har rullat på bra. Äntligen är jag igång igen efter att jag halkade av banan och kom av mig från Slanka Maxi. Har ätit mina 3 Slanka måltider hela veckan och förlorat -1 kg kilo, äntligen är jag snart under 80. Idag visar vikten på 81,4 kg. Kommer kännas så otroligt skönt när jag väger 70-något. Det innebär att min totala viktnedgång är -5,6 kg. 😀

Jag hoppas att jag fixar under 80 kg tills nästa vecka! Jag har varit sjuk så jag har inte kommit igång med träning, men jag har det i planerna denna veckan, göra mitt första gymbesök på 3 månader. Då hjälper man ju kilona att falla av kroppen lite snabbare och man får förhoppningsvis lite mer energi igen.

En annan sak som jag längtar till så är det tills mina kläder blir för stora och jag kan gräva i påsen med “för små” kläder. Jag ska komma dit.. kommer bli lite senare än planerat nu eftersom jag halkade av banan men nu kommer jag kämpa!

Hoppas du också känner dig motiverad till en livsstilsförändring. Det är aldrig för sent att börja om igen – om du kommit av dig från din ursprungliga plan. Nu kör vi på – tillsammans är vi starka!

Denna vecka har jag ätit Slankas goda soppor som värmt bra i kylan. Du har väl inte missat Slankas Thai-soup som är en säsongssmak? Den har en spännande kryddig smak med goda bitar av kyckling. Lite ingefära, spiskummin, senapsfrö och cayennepeppar är bara några sätt att variera den under Slanka Maxi. Om det blir en av dina favoriter så se till att ladda upp förråden.

Vecka 9:
Vikt: 81,4 kg
Veckans viktnedgång:-1,1 kg
Total viktnedgång:-5,6 kg
Midjemått:103 cm ( -6 cm)
Midjemått start: 109 cm

 

 

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Ge inte upp, Jag är så motiverad, Slanka Maxi, Snart under 80 kg, Viktutmanare Ninja, viktutmaningen