Nya träningsformer har blivit min grej under Viktutmaningen
Hejsan!
Den här veckan började dramatiskt, fick det bli ett besök på sjukhuset för jag fick bekymmer med ett öga och hela äventyret slutade med att jag fick göra en laserbehandling på plats.

Innan allt detta hände så fick jag till ett besök med min kompis på gymmet – Jag är tydligen en jäkel på marklyft 💪😅 så det kommer bli mer av den varan framöver 💪

Under Viktutmaningen har jag fokuserat på att vara öppen för nya saker; t. ex nya träningsformer. Det finns så mycket roliga träningsformer att upptäcka. T. ex visste jag ju inte innan att jag hade fallenhet för just marklyft, nu ser jag verkligen fram emot nästa träningspass.

Även om Viktutmaningen är snart är slut så fortsätter ju jobbet med att upprätthålla den nya livsstilen så att säga 💪

Totalt har jag gått ner -18 kg sedan uppstarten, vilket känns så bra!

Denna vecka har jag provat Slankas laktosfria ApelsinChoklad. Det är jättegott att ha i lite ingefära eller chiliflakes för att variera smaken. Den är också väldigt god att dricka varm.

Nu kör vi sista veckan! Fokus mot målet.

Kram Emelie

Vecka 12
Viktminskning denna vecka: +-0
Viktminskning totalt: -18 kg

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Emelie viktutmaningen, Slanka Maxi, träning, Vecka 12