Hejsan kära Slanka läsare!

Jessica heter jag och är en nyfiken och envis själ.
Jag fyllde relativt nyligen 30 år och har under nästan hela mitt vuxna liv pendlat upp och ner i vikt. När jag var yngre tränade jag simning på elitnivå och har väl egentligen aldrig hittat ”lagom” varken kostmässigt eller träningsmässigt efter det.

Jag är mer en allt eller inget person. På senare tid har det blivit väldigt intensivt Tv-tittande och mycket stillasittandes arbete, och desto mindre prioritering för rörelse.

För två år sedan slog jag in i väggen och blev sjukskriven efter att ha kört på för hårt och för länge på arbetet och privat, utan att lyssna på kroppens signaler. Jag har tagit mig tillbaka, hittat balansen och mår bra idag. När jag läste att det skulle vara ett års mental coaching och stöd, med just att hitta balansen kring kost, var jag såld.

Jag sökte till Slanka Viktutmaningen för att jag inte mår bra av att gå upp och ner i vikt, som jag gjort, och ärligt talat är jag väldigt trött på att ha allt från storlek 38 till 46 i min garderob. Jag vill gå ifrån ”Stig Helmer Olsson sittandes i soffan från sällskapsresan ätandes ostbågar”-looken, och i stället spegla mitt inre välmående utåt. Allt jag vill är att stabilt må bra inifrån och ut.

Jag vill känna mig stark och trygg i min kropp.
2019 var mitt år att hitta tillbaka till mig själv, 2020 kommer bli mitt år att hitta tillbaka till min kropp.

Jag har börjat frukosten med Slanka Jordgubb, vilket var en riktigt god och krämig shake. Till lunch blev det en överraskade god Slanka Kycklingsoppa och till middag Slanka Thaisoppa. Nu är vi igång vilket känns spännande!
Nu kör vi!

Kram Jessica

Längd: 175 cm
Ålder: 30
Vikt: 96,4kg
Målvikt: 70
Midjemått: 94cm

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

etapp 1, Etapp 1 2020, Presentation, Slanka Maxi, Uppstart, Viktutmanare Jessica, Viktutmaningen 2020