Hej alla Slanka läsare,

Mitt namn är Maria och jag är 56 år. Jag sökte till Viktutmaningen 2020 för att medvetet prioritera mig själv och min framtida hälsa. Jag är bra på att säga ja till annat istället för att behålla fokus på träning och bra matval. Min vardag är rörlig både i jobbet och med familjen därför är denna utmaning perfekt för mig – att under hela 2020 följa min röda tråd till ett lättare liv. Det viktigaste för mig är inte att väga så lite som möjligt utan att trivas med mig själv, för det gör jag inte idag.
Jag ser mig själv nu i vinter åka skidor för att till våren springa slingan i skogen. Uteaktiviteter är mitt mål.
Nu kör jag igång med 3 veckor Slanka Maxi för en rivstart på livsstilsresan – häng på du också! Till frukost i morse blev den en härlig Slanka Cappuccino, den är lika god varmt som kall.

Maria Johansson, Piteå

Ålder: 56
Vikt: 115 kg
Längd: 165 cm
Midjemått: 107 cm
Målvikt: 70 kg

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Presentation Viktutmanare Maria, Slanka Maxi, Uppstarten