Hej alla Slanka läsare!
I veckan har det rullat in ett oväder här på Västkusten. Full storm och mycket regn. När vädret tillåtit har jag fortsatt med mina promenader.
Men, jag mår bra och kämpar på. Kommer att fortsätta ett tag till med endast 3 påsar Slanka och 3 liter vatten, det vill säga viktprogrammet Slanka Maxi.
Hade ett bakslag i veckan med mat och öl men fortsätter nu med full motivation🤓. Det viktiga är att man kommer snabbt kommer in i bra rutiner igen och håller sig till viktprogrammet.

Denna vecka har jag provat Slankas säsongssmaker, Chokladpudding, Thaisoppa, Havremål, Slanka Tropical och Slanka Citrus Laktosfri. Det är en fördel att det går att variera Slanka dieten med så många goda smaker.

När jag ser att de andra deltagarna, Maria, Daniella och Jessica i Viktutmaningen har lyckats otroligt bra ger det en kick även för mig. Totalt har vi 4 personer i gruppen gått ned -30,3 kg under de 4 första veckorna på Viktutmaningen. 1/3 av utmaningen är avklarad.

Kämpa på för det ger resultat. Denna vecka har jag tappat -1,4 kg vilket ger en total viktnedgång på -4,7 kg och -7 cm i midjan.
// Mats

Vecka 4
Vikt: 92 kg
Viktnedgång: -1,4 kg
Total viktnedgång: -4,7 kg
Aktuellt midjemått: 105 cm
Minskning midjemått denna vecka: -1 cm
Total minskning midjemått: -7 cm

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!