Mats vårtecken
Hej alla Slanka läsare!
En solig hälsning från västkusten.


Efter 3 veckor mår jag fortfarande jättebra på viktprogrammet Slanka Maxi. Jag äter 3 Slanka måltider per dag och varierar mellan soppor, shakes, pudding eller gröt/havremål. Däremellan blir det kaffe, te eller vatten.
Det är positivt att se att måtten och vikten fortsätter att minska från vecka till vecka. Totalt har jag förlorat – 6 cm i midjan vilket innebär en klädstorlek mindre. Det känns!
I veckan har jag provat Slanka Vegetariska soppa som har en mild smak av grönkål. Jag brukar variera smaken på soppan genom att ha i olika kryddor som cayennepeppar, torkade örter (basilika, persilja, oregano), senapsfrö, curry eller vitlökskrydda. Nu ser jag fram emot ännu en vecka med Slanka. Hoppas du också hänger på!

// Mats

Vecka 3
Vikt: 93,40 kg
Viktminskning denna vecka: -0,9 kg
Total Viktnedgång:-3,3 kg
Midjeomfång: 106  (-1 cm)
Total minskning midjemått: -6 cm

Presentation av Viktutmanare Mats

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

 

Promenader, Slanka Maxi, Slanka Vegetariska soppa