Daniella efter 14 dagar på Slanka Maxi
Hej alla Slanka läsare!

Nu har 2 veckor på Viktutmaningen passerat och den här veckan har gått kanon för min del! Jag mår toppen och har även satt igång med träning på gymmet!
Helt otroligt vad man kan få ny energi snabbt av en ny kosthållning samt den vetskap och förväntan i att man är igång med en ny hälsosam livsstil!

Såhär ser mitt nuvarande upplägg ut med dieten. Jag har ätit mina 3 Slanka måltider och lagt till mellan 50-100 gram kyckling eller lax de dagar jag har tränat och det är så jag äter och kommer äta framöver.

Den här veckan har jag provat Slanka Vanilj och haft i lite kanel och ibland varierat med kardemumma, det blev jättegott! Vågen visar nu sedan starten -4,9 Kg 🤩.
De snabba resultaten ger verkligen en kick att fortsätta – hoppas du också hänger på!

// kram Daniella

Vecka 2
Vikt; 88.4cm
Viktnedgång denna vecka. -2,1 kg
Total viktnedgång: -4,9 kg
Midja; 99cm (-2 cm)
Total minskning midjemått:  -4,2 cm

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

2 veckor med Slanka Maxi, slanka kombi, Slanka Maxi, Viktutmanare Daniella