Har fått in vanan nu
Hej alla Slankaläsare!

Min tredje vecka på Viktutmaningen har varit en bra vecka, känner att det rullar på, både med kosten och träningen!

Äter enligt viktprogrammet Slanka Kombi, vilket innebär 3 st Slanka måltider per dag och en måltid på ca 500 kcal, jag väljer helst grönsaker och protein. Går riktigt bra att köra så. Jag har även börjat träna mer på gymmet. Denna vecka har min favoritsmak varit Slankas Havremål. Värmande och gott att äta som gröt eller dricka som en shake.

Har fått in vanan nu känns det som och tappat sockersuget helt! Jag som har vart en sån sockergris innan!

I helgen var vi  bjudna på fest och de hade ordnat så jag fick jag anpassad kost. Tog inget heller av tårtan vilket var en stor grej för mig!!

Vikten går just nu ganska sakta ner men jag ser på mina foton att jag ser smalare ut i ansiktet vilket ger mig en sporre att fortsätta. Hoppas du också är med mig!

// Kram Daniella

Vecka 3
Vikt, 87.8 kg
Viktminskning denna vecka: -0,6 kg
Total viktnedgång: -5,5 kg
Midja; 98cm.
Minskning midja totalt: -4 cm

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

 

 

Slanka Havremål, slanka kombi, sockersug, Vecka 3, Viktutmanare Daniella