Långsiktiga hållbara lösningar med Slanka Deli Diet
Efter 3 veckor på Slanka Maxi visar vågen på -9,6 kg. Vilken underbar känsla! Mina promenader, styrkepass och Slanka Maxi ger utdelning.

Min väg för att lyckas är att du tränar på att skilja på “jaget” och kroppens fysiska instinkter. Gå den där extra milen istället för att sluta när kroppen ropar “nej jag har ingen lust”. Viktminskning handlar om mental styrka. Att orka. Att bara göra det arbete som krävs.

I fredags var jag på mitt “fredagsmys” vilket innebär att hoppa ner i en kall simbassäng. Vilket just då inte var speciellt mysigt. Men jag genomförde mitt simpass och efteråt belönade jag mig med att ligga i bastun länge.

Jag kände mig stolt som tog mig till simhallen fastän jag från början inte ville. Detta är den avgörande skillnaden från tidigare. Jag väljer långsiktiga hållbara lösningar framför snabba, temporära kickar.

I veckan har det blivit 4 gympass och ett hemma-styrkepass. Sakta men säkert börjar nya vanor skapas. Rädslan att känna mig uttittad eller att inte ”höra hemma” på gymet motas bort varje gång jag faktiskt går dit.

Nu tar jag heller inte ut mig 100 % varje träningspass,  jag går till gymet och är nöjd med att göra mitt bästa.

Många små steg på vägen blir tillslut ett stort steg. Detta blev väldigt tydligt när jag drog på mig ett par jeans jag inte haft sedan jag startade. Plötsligt visade höften -10cm och skärpet var helt enkelt för stort.

Jag börjar hitta tillbaka till drivkraften och viljan som jag vet att jag har. Jag vågar utmana mig själv i olika situationer – och som jag inte alls är bekväm i.

Att gå på VLCD och genomföra en livsstilsförändring känns inte alltid som en dans på rosor, men det är inte det livet som jag levde tidigare heller, med snabba lösningar på enkel lycka. Inte i långa loppet.

Under kommande vecka fokuserar jag på styrketräning och fler hemma-pass. Det finns många roliga pass på Youtube för alla som vill. Lyssna på den där inre snälla rösten som vet vad som är bäst för dig själv, i långa loppet.

Nu kör vi en vecka till – hoppas du också hänger på!

// Jessica

Vecka 3
Vikt: 86,8 kg
Viktnedgång denna vecka: -2 kg
Total viktnedgång: -9,6 kg
Minskning cm denna vecka: -5 cm
Total minskning midja: -9 cm

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Konsekvenstänkande, Mental styrka, mental träning, Slanka Maxi