Den här veckan har jag fokuserat på annat än vad jag inte ska äta. För att ändra livsstil behöver man tänka långsiktigt vilket jag kan va rätt dålig på.
Jag vill gärna ha snabba resultat vilket i sig blir en stress – och för mig brukar det resultera i att jag äter istället.

Viktutmaningen med Slanka ska bli en långsiktig livsstilsförändring och jag kör på enligt Slanka Kombi även om det kommit en del personliga hinder på vägen.

Det jag märkt är att när jag äter för att få i mig bränsle istället för att äta enbart för att njuta –  får jag så mycket mer gjort:

– Jag har rensat ur mitt förråd och fått ihop en del som ska slängas på tippen.
– Jag njuter av att fixa iordning på balkongen och köpt lite härliga blommor. Vilken härlig känsla efteråt!

Om man sysselsätter sig i hemmet är det inte säkert att man behöver kicken som godis, fet mat och annat ät- eller drickbart ger dig. Du kan istället fokusera på att njuta av annat i livet. Som inte gör dig överviktig.

Den här veckan har jag provat en ny favorit, mixa ner ca 0,5 dl frysta eller färska hallon i Slanka Vanilj. Smakar som en försmak av sommaren!

Vecka 9
Vikt denna vecka; 88.5 kg (+-0)
Total Viktnedgång: – 4,8 kg
Midja; 97 cm
Total minskning midjemått: – 5 cm

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

slanka kombi, Slanka Vanilj med hallon, Storstädning, Vaniljshake, Viktutmanare Daniella