Vecka 7
Nuvarande vikt: 90,7 kg
Viktnedgång denna vecka: -0,6 kg
Total viktnedgång:-6,5 kg
Midjemått:104 cm
Total minkning midjemått: -8 cm

Hej igen.
Kan från Västkusten meddela att jag fortsätter med min viktnedgång. Har tills i går gått ner cirka -6,5 kg vilket är mindre än min plan men känner ändå att det går åt rätt håll. Kläderna sitter mycket bättre. Framförallt känns det bra att midjemåttet har minskat med hela -8 cm eftersom det “hälsofarliga fettet” sitter främst kring bålen.

Det är så inspirerande att se att gruppen tillsammans har gått ned så sjuuukt bra. Tillsammans har vi gått ner -40,4 kg under dessa 7 veckor. Det ger mig kraft att fortsätta viktresan.

Den här veckan har jag fokuserat på att få i mig tillräckligt med vätska (vatten) som är nog så viktigt. Jag brukar ha med mina Slanka Shakers  och fylla upp med vatten och har de väl synliga för att påminna mig själv att dricka regelbundet under dagen.


Ha de gött och kämpa på🤓. 
Mats

Presentation av Viktutmanare Mats

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Midjemått, Slanka, Slanka shaker, Vecka 7, Viktutmanare Mats