Nyttig mat utomhus med Slanka
Vecka 8

Dagens vikt: 101,6 kg
Viktminskning denna vecka:  – +/- 0 kg  
Totalt viktnedgång: -13,4 kg
Midjemått:  97 cm
Minskning midjemått denna vecka: -1 cm 
Total minskning midjemått: 16 cm

 

I morse var det en tråkigare invägning. För första gången på 8 veckor stod vågen still. +/- noll. Där och då spelade alla mina minuskilon ingen som helst roll. Djupa suckar. Men som en enveten symaskin stegar jag mig vidare. Dagens ljuspunkt är att midjemåttet fortsätter att minska, minus 1 cm sedan förra helgen. Allt händer inte i gram och kilon. Sedan start -16 cm i midjan. 

Bilden symboliserar vår femte årstid här uppe i norr. Vårvintern. När solen värmer är vi ute hela dagen, och god och nyttig man kan man laga överallt. I det här fallet över elden. Njutbart på många sätt. Det blev också en härlig långpromenad i det soliga vädret.

För att ge er en sammanfattning:
Sedan 5/1 har jag klarat mig utan bröd, kolhydrater i alla former utom från grönsaker, ingen alkohol, samt helt utan socker – vitt, brunt, konstgjort och flytande. Apropå vit månad.
Jag tar mina 3 Slanka per dag och lägger till ca 300 kcal från främst grönsaker.

Men jag klarar mig inte utan kärlek, och det har jag fått – varje dag. Tack för uppmuntran, sms, mejl och frågor på stan. Ja, jag mår bra. Ja, min kropp är så glad över mina val, och jag också. 

Ha en fin vecka! 
//mvh Maria Johansson Viktutmanare Slanka 2020

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Hälsa, Hälsosamma vanor, Nyttig mat med Slanka, Vecka 8