Långsiktiga hållbara lösningar med Slanka Deli Diet
Hejsan alla Slanka läsare!

Denna veckan kom jag äntligen ut och sprang en runda, var riktigt skönt och funderar på att sätta en runda per vecka som standard. Eftersom det är så enkelt och roligt.
Jag fick även in ett Hemmapass med hjälp av Youtube, svettigt värre.

Och i fredags blev det ett simpass som vanligt, hade mycket energi så fick in 2000 meter. Var mindre folk i simhallen pga Corona. Vi får se om simhallen är öppen nästa vecka.

Fick hem mitt paket med nya Slanka shakes och soppor. Jag testade även Slanka Måltidsbit med Toffesmak, perfekt att ha med sig om man är på språng.  En Slanka Måltidsbit innehåller 210 kcal och ersätter en hel måltid med fullvärdig näring.

Vecka 10
Aktuell vikt: 82,3 kg
Viktnedgång vecka. -0,3 kg
Total viktnedgång: -14,2 kg
Midjemått: 80,5 cm
Total minkning midjemått: -13,5 cm

Vi hörs mer nästa vecka
/Jessica

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Träning i alla dess former, vecka 10, Viktutmanare Jessica