Vecka 10
Dagens vikt:  99,4 kg
Veckans viktnedgång: -1,2 kg
Totalt under perioden: -15,6 kg  – jippie!!!!
Dagens midjemått:  97  cm ( -18 cm)
Start midjemått: 115 cm

Äntligen! Första delmålet nått, att nå tvåsiffrigt. Här ska firas!
-15,6 kilo och två veckor kvar av första 12 veckorna. Jag är stolt över mig och så innerligt glad. Jag är också glad att veckans fysträning har gett en pay-off.

När jag kom hem från jobbet måndag 17.20 – åkte kära mannens ögonbryn upp mot taket när han förstod att jag tänkte promenera långt. Alltid kul att överraska och jag överraskade även mig själv. Min promenad var som ett litet ”Maria-Vasalopp”. Och när jag såg målet kunde jag spurta med krafter kvar. *ler*

Veckans överraskning nummer 2 kom på fredagen. Jag kom hem från jobbet och istället för en vanlig ”nuärveckanslutnunjutervi godmatfredag” tog jag stavarna och prommade iväg 70 minuter. Härligt med luft! Och jag pinnade på bra med dubbar under skorna. Jätteisigt, men fram kom jag.

Veckans träning har sett ut så här:

Måndag:  9 km stavgång – tog  1 timme och 45 minuter.
Tisdag:  25 minuter Crosstrainer olika program.
Onsdag: 60 min stavgång
Torsdag: 20 minuter promenad
Fredag:  70 min stavgång
Lördag: Skogspromenad med eld och mys
Söndag: Barnbarnpromenad

Nu väntar ny vecka och nya upptäckter. 

Nyttiga mat tips: Min Ratatouille i foliepaket över elden – woo så gott.
Squash, aubergine, tomatsås, kryddor och lite chili. Ringlad olivolja över, lite salt, smulad feta överst. På elden i 20-30 min, svag värme. Bästa lunchen på länge.
Och jag måste rekommendera Slanka Chokladshake som du vispat i varmt/hett vatten. Världens godaste choklad att dricka ute i skogen. Och samtidigt ett mål mat. Smidigt.

Ha en fin vecka!

//mvh Maria Johansson Viktutmanare Slanka 2020

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Äntligen 2-siffrigt, Gått ner över -15 kg, Såhär tränar jag, viktnedgång, Viktutmanare Maria, Viktutmaningen 2020