Slanka Deli Diet Tropical - tropisk smak

Hej alla Slanka läsare!

Den här veckan har jag känt mig sugen på Slankas Tropical – som har en härlig smak av apelsin, persika och banan. Kan ju bero på att det blivit soligare ute och jag börjar få ordentliga vårkänslor!
Eftersom jag går på Slanka Kombi har jag provat att variera Slanka Tropical med olika smaksättningar. Prova gärna någon av dessa recept:

– Ta 1 dl tärnad fryst mango och kör i en blender tillsammans med Slanka Tropical .blev supergott!
– Tärna ned en persika för tydligare pärsikosmak och mixa i en blender tillsammans med Slanka Tropical.
– Pudra över kanel och/eller kardemumma på din shake och mixa Med Slanka tropical ( fungerar bra på Maxi).
– För en krämigare Tropical, ta en 1/2 skivad banan och tillsätt 10 isbitar – kör allt i en blender och häll upp i ett vackert glas. Mums!

Nu hoppas jag våren kommer igång ordentligt så man kan få njuta av längre promenader ute i värmande sol.

Slankas Viktutmaning har kommit till halvlek nu och jag har inte kommit dit jag vill, så nu fokuserar jag på att lägga till mer motion under resterande veckor. Hoppas du är med mig!

Ett tips på Slanka Kombi är att väga maten på en matvåg, då får man full kontroll på portionsstorlekarna. Ofta är ögonmåttet mer generöst än den faktiskt angivna mängden.

Hoppas ni alla får en härlig vecka!
// Kram Daniella

Vecka 7:
Vikt denna vecka; 88.1
Total Viktnedgång: – 5,2 kg
Midja; 96 cm
total minskning midjemått: -6 cm

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Slanka Tropical, Slanka Viktutmaningen, träning, Vårkänslor, Vecka 7