Slanka 800 och Slanka 5:2

 

Har det blivit alldeles för mycket av det goda under den senaste tiden?

Ingen fara, du är snabbt uppe på banan igen med hjälp av Slankas goda och effektiva lågkalorimat. Det viktiga är att du inte ger upp efter ett tillfälligt bakslag. Snabbt upp i sadeln igen!

Med Slanka märker du resultat på en gång, både på vågen och måttbandet vilket ger en sann kick för motivationen att fortsätta. Vetenskapsmannen, läkaren och journalisten Dr Michael Mosley menar att en snabb viktnedgång är det mest effektiva sättet att bli av med det farliga fettet som samlas runt de inre organen i buken.

I en studie har man kunnat se att fettet som lagras kring levern sjönk från 36 procent till två procent när personerna gick ner snabbt i vikt, istället för att testpersonerna gick ner långsamt under en lång period.

Dr Michel Mosleys olika dieter 5:2 metoden och 800 har fått stor framgång uppmärksamhet runt om i världen och går utmärkt att kombinera med Slankas smarta måltidsersättningar. Här kan du läsa mer: https://slanka.se/valj-5-2-eller-800/

Andra bra tips från Dr Michael Mosley för att bränna fett:

Ät inte för ofta

Michael Mosley avfärdar myten att man måste äta var fjärde timme för att hålla igång förbränningen för att kunna gå ner i vikt. Att äta lite men ofta som många dietister förespråkar anser han är helt fel. Genom att småäta hela tiden ökar risken att vi får i oss för många kalorier under dygnet.

När du väljer Slankas viktprogram tränar du dig på att inte småäta. 3 Slankamåltider ger dig totalt endast ca 510 kcal/dag men innehåller 100 % fullvärdig näring i form av vitaminer, mineraler och spårämnen samt rätt balans mellan kolhydrater, fett och proteiner.

Skapa ett ätfönster på 8-10 h

Mosley anser också att man bör förlänga nattfastan och minska ätfönstret från 12 till 10 timmar, allra helst åtta. Det innebär att du äter under åtta timmar och fastar under 16 timmar. Detta kallas också 16:8-metoden. Mycket tyder på att 16:8 är ett bra sätt att förbränna fett utan att bli av med muskler.

Med Slankas viktprogram innebär det att du t. ex tar din första måltid kl 12.00, lunchen intar du vid kl 16.00 och middag kl 20.00.

Ska du börja med en omstart idag?

Kom igång snabbt med hälsosamma vanor, hittar du Slankas webbshop: https://slanka.se/shop/

 

Ta-kontroll-over-atandet

Slanka 5:2, Slanka 800