smoothie-apelsin-mango-selleri

 

Gör en supernyttig smoothie av Slanka ApelsinMango med selleri!

En selleri-smoothie mot svullna fötter/ben:
Selleri har högt vatteninnehåll (95% vatten) men inte något fett eller kolesterol. Detta i kombination med fibrer hjälper kroppen att göra sig av med fett, ger ökad mättnadskänsla och mindre plats för tomma kalorier. Lider du av svullna ben/fötter på sommaren så kan selleri vara värt att prova. Sellerins eteriska oljor har vätskedrivande effekt.

Så här gör du din nyttiga selleri-smoothie:
Kör sellerin i elektrisk mixer till finfördelat och filtrera ev genom finmaskig nätsil för att få bort ev trådar. Tillred därefter din Slanka ApelsinMango shake. Mixa med iskuber + sellerin + ev saft av apelsin/citron. Selleri sägs hjälpa vid sömnbesvär. Drick gärna din smoothie innan sängdags och sov gott!

Här hittar du Slanka ApelsinMango: https://slanka.se/produkt/apelsinmango-shake-6-pack/

ApelsinMango