Gör dig startklar

Nu sätter vi igång – så kul!

Förberedelse är A och O. Se till att du har din Slanka mat hemma i god tid tills du planerar att starta upp din livsstilsresa tillsammans med oss i gruppen “En lättare vår” .
Här hittar du Slankas webbshop.

Varför inte prova några nya smaker? Slankas måltidsersättningar finns som värmande soppor, krämiga shakes, gröt, havremål, pudding. Går du på Kombi kan du också välja Slankas måltidsbitar. Slanka erbjuder även ett laktosfritt sortiment för dig som har problem med bullrig mage.

Med Slanka väljer du själv takten på din viktminskning

Principen är enkel, Ju fler måltider du byter ut mot Slankas goda måltidsersättningar, desto snabbare i vikt går du ned. Välj Maxi om du vill gå ner snabbt i vikt eller Kombi och du föredrar en lite långsammare viktminskning.
Här kan du läsa mer om Slankas olika viktprogram och välj det viktprogram som passar dig och din livsstil bäst.