Första veckan har varit tuff på Slanka Maxi - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Vecka 1 med Slanka Maxi

Hej!

Då var vi inne på andra veckan av Slanka Maxi och jag börjar jobba igen efter lite ledighet och jag ser faktiskt fram emot vardag och rutinerna det är lättare känner jag så här i uppstarten. Första veckan resulterade i -5,3 kg! Härligt!

Första veckan på Slanka Maxi var för mig rätt tuff. Jag hade förväntat mig samma lätthet som förra gången jag körde Slanka. Denna gången har det varit tufft med huvudvärk och att få i mig allt vatten vilket jag vet hänger ihop. Detta har fått mig att ännu mer inse hur viktigt det är med att lägga upp goda rutiner för att nå målet.

Jag hade hoppats på långa promenader under ledigheten med hundarna men livspusslet ville annorlunda vilket är så livet kan vara i bland.

Jag har haft känslan att vilja ge upp men jag bibehöll målfokus och körde på och är helt övertygad om att vecka 2 kommer att bli betydligt mycket bättre

Det sprids även massa härlig energi i Slankas Facebookgrupper vilket är underbart och vilket pepp och stöd det är, alla är så grymt duktiga! 🙂

Jag tror att ha ett tydligt mål är A och O för att i tuffa stunder kunna bibehålla motivation och fokus. Tänk på att allt inte behöver handla om siffror på vågen. Det kan vara att orka kunna springa ett visst antal kilometer, komma i favorit plagget, att kunna ut och gå i skog och mark ska kännas lättar, kunna leka längre med barnen mm vad som som helst så länge det motiverar dig.

Även om det är tufft och man vill ge upp och man inte gör det så är det en vinst, sträck på dig själv, var stolt och ge dig en klapp på axeln för det är ett steg närmare välmående, bättre hälsa och just din målbild.

// Kram Helena

En lättare Vår, Slanka Maxi

<-- 310731 -->