Hemma-spa och -11,5 kg efter 3 veckor med Slanka - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Hemma-spa istället för myskvällar
Hej alla!

Då var ännu en vecka på Slanka Maxi förbi. Veckorna rusar förbi nu när vardagen är igång och att köra Maxi känns riktigt lätt igen.

Vågen visar  på hela -11.5 kg minus efter 3 veckor på Maxi sedan uppstarten. Resultatet är mindre än tidigare veckor men vad gör det –  varje gram ner är en vinst och jag är supernöjd med veckans resultat. Det börjar synas lite med men framför allt så känns det mer och mer att det blir lättare i kroppen.

Mitt träningsupplägg

I veckan har jag kört styrka 4 gånger och anpassat träningen efter hur det känns i kroppen och dagsformen. Det har varit en vecka med mycket jobb och en närstående på sjukhus så då har det varit skönt att hålla rutinerna kring shakerna och inte behöva fokusera på maten.

Jag har även börjat sätta upp mål och riktlinjer för hur jag ska kunna bibehålla viktnedgången på bästa sätt när den här Slanka Maxi perioden är klar.  Dock är jag inte riktigt klar än så jag behåller det för mig själv ett tag till men jag tror att även här är planeringen a och o för att lyckas på sikt.

Hemma-spa istället för myskvällar

Vi har även haft hemma “spa” med ansiktsmask, hud och hårvård och myst. Hittat andra former för myskväll som inte innehåller mat eller gotta uppskattat av så väl de stora som små även om barnen givetvis fick gotta med 😊

Jag är redo för att dra igång vecka nr 4 och ser framemot att få nya resultat. Hoppas ni alla får en bra vecka och får vara friska.

// Kram Helena

Helenas viktresa, Hemma-spa, Slanka Maxi, viktnedgång

<-- 311074 -->