Vågen visar på -15,6 kg efter 5 veckor med Slanka Maxi - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

5 veckor på Slanka Maxi
Hej!

Nu har 5 veckor på Slanka Maxi passerat och känslan är riktigt bra, det flyter på bra och det finns inga tankat på att bryta. Vågen visar -15,6 kg minus sedan starten vilket är helt galet bra jag är så nöjd.Även denna veckan har det inte varit någon träning men är redo att köra igång till veckan.

Barnkalas

I helgen har vi haft minikalas för 2 av barnen så det jar varit massa gotta hemma som kladdkaka, glass, ostbågar godis mm.

Jag har inte alls varit sugen men det som slog mig var hur naturligt det tidigare varit att man av ren vana stoppade något i munnen under tiden jag plockade iordning inför kalaset. Massor av kalorier man egentligen inte tänkte på eller räknade med. Nu valde jag att inte äta något men man kände hur ovanan satt.

Sådana saker gäller det att tänka på och bli medveten om när jag börjat trappa upp efter Slanka Maxi. Våra små vardagsmönster i vardagen.

Blev även pulkaåkning med barnen och vinterjackan som inte gick att stänga sitter perfekt. Tyvärr glömde jag täckbyxor så det va aningens kallt.

Nu ser jag fram emot vilka resultat som kommer under vecka 6 nu kör vi.

Stor kram till er alla!

//Helena

Vill du också gå ner i vikt med Slankas effektiva måltidsersättningar? Handla här!

Helena

#viktminskning, En lättare Vår, Hälsa, livsstil, Måltisersättning, Slanka Maxi, snabb viktnedgång, viktutmaningen, vlcd

<-- 311491 -->