Kilona fortsätter att försvinna på Slanka Maxi - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

4:e veckan på Slanka Maxi
Då var vecka 4 på Slanka Maxi över.

Veckorna rusar förbi nu när vardagen är igång och att köra Maxi känns riktigt lätt igen. Vågen visar -13.7 kg minus sedan starten den 1/1-21 vilket är fantastiskt!  Jag har inte riktigt samma energi som förra gången jag körde Slanka men så har jag varit förkyld hela veckan så det gör ju sitt också.

Jag vet att man kan uppleva Maxi på olika sätt från gång till gång hur man svarar på ketos, viktminskningstakt – det är helt normalt. Denna veckan har det inte varit någon träning pga förkylning men jag är supernöjd ändå med resultaten.

I veckan harjag  bara varit hemma. Dagarna har gått lite långsammare men det har inte stört efter om det nu gått så pass lång tid på Maxi. Rutinerna sitter och suget är helt borta vilket är så skönt!

Inget sug efter mat eller socker

Nu har jag inget sockersug och är inte sugen på maten jag lagar till sambon. Jag håller fokus på målet och då går det lätt.

I veckan fick jag tips i Slankas slutna på Facebookgrupp om att krydda Kycklingsoppan med saffran och vitlökspulver och ha i sjögräsnudlar. WOW vilken hit – så himla gott en klar favorit som jag verkligen kan rekommendera!

Förkylningen som jag hade är nu borta och jag ser fram emot en ny vecka med träning promenader och se vilka resultat jag kan få på vecka 5 med Slanka Maxi.

// Kram Helena

4:e veckan på Slanka Maxi och -13,7 kg lättare

före-efter Helena

Förebild Helena efterbild

Vill du också gå ner med effektiva Slanka? Handla här!

Helenas viktresa med Slanka, Min månad på Slanka Maxi, Slanka Maxi, snabb viktminskning, snabbt gå ner i vikt, vlcd, VLCD viktnedgång

<-- 311195 -->