Vecka 6 på Slanka Maxi - vågen visar på -17,4 kg - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Vecka 6 på Slanka Maxi - Helena

Hej!

Då har vecka 6 på Slanka Maxi passerat i rasande fart och känslan är fortfarande riktigt bra. Det flyter på bra och det finns inga tankat på att bryta än även om det varit några jobbiga dagar denna veckan.

Vågen visar – 17, 4 kg minus sedan starten så jag är riktigt nöjd, varje gram neråt är en seger! ☺️

Det har varit ett par dagar i veckan då jag kände nej jag struntar i detta. Jag har varit trött, less och mest uppgiven. Inte sett eller känt resultaten. Men det är ju så, tanken och huvudet hinner inte alltid med och vissa dagar spökar hjärnspöken mer än andra.

Jag har då fått jobba med att hålla fokus på målet. Testade att plocka fram kläder som blivit försmå och de satt nu perfekt och vissa kläder var till och med lite rymliga. En väst jag inte kunnat knäppa för det saknats ca 10 cm sitter nu som den ska. Kul!

Kommit igång med träningen

Det har blivit fler promenader och 3 pass styrka. Igår fick jag kämpa rejält med träningen mentalt då besvikelsen va så stor över vad jag orkade. Det for dragremmar och bälte över halva gymmet i besvikelsen över att för mig lätta vikter upplevdes som tunga och att jag var så långt ifrån mitt PB. Men efter mycket pepp och stöd från pojkvännen fick jag inse att jag legat på ett kaloriunderskott länge samt att min kroppsvikt minskat och jag därifrån måste lära mig hitta styrkan och kontakten på nytt i vissa övningar.

Ännu ett exempel på att hjärnan inte alltid hinner med. Trots besvikelsen körde jag klart övningen och resten av passet och känslan var god efteråt.

Jag som tjatar om att lyssna på kroppen fick här inse att jag inte gjorde det först. Vissa dagar är energin på topp och de dagarna kommer jag kunna köra tungt på Slanka Maxi. Andra dagar är energin sämre och då får det bli lätta vikter men kanske fler repetitioner.

Så det är inte alltid en dans på rosor med Maxi men med bra stöd från pojkvän, familj, Slanka, alla Viktutmanare i Facebook- grupperna samt tydliga delmål, mål och målbilder flyter det på riktigt bra. Jag får tillfälle att utmana mig själv och jobba mycket med det inre och inte låta mina egna tankar sätta krokben för mig.

Nu är jag laddad för vecka 7 och förhoppningsvis komma så nära -20 kg minus som möjligt.

Stor kram till er alla
//Helena

Helena start 2021Bild från uppstarten med Slanka Maxi 1/1 -2021

måltidsersättningar, Slanka Maxi, träning, Viktutmanare Helena, vlcd

<-- 311665 -->