Nu har jag snart gått ner -20 kg - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Helena solar

Hej allihopa hoppas ni mår bra och fått vara friska!

Då har även vecka 7 på Slanka Maxi passerat. Det har varit en vecka då jag både varit jättehungrig och sugen på allt vissa dagar och vissa dagar har jag glömt bort att ta mina shakes och tagit dem senare än jag brukar.

Jag har inga planer på att ändra upplägget utan kör vidare på Slanka Maxi vilket planen är att göra mars ut också. Jag vet inte riktigt vad jag tappat denna veckan då vågen strejkat och jag inte hunnit fixa med den men sist jag vägde mig visade vågen minus -18.3 kg så det går neråt hoppas nå minus -20 kg.

Upplever att det händer mer i cm nu än i kg och är trygg i processen då jag vet att det blir så i bland. Då jag blivit förkyld har det inte hänt så mkt i helgen och misstänker att det inte blir mkt rörelse till veckan heller tyvärr, utifrån rådande situation får man snällt hålla sig hemma.

Innan förkylningen kom var det mycket fokus på promenader och samla steg. Den här veckan har pojkvännen stegtävling på jobbet så hakade jag på. ☺️

Har inte gett mig några belöningar för mina delmål men har nu bokat tid för naglar, fransar och klippning och hoppas på att hostan försvunnit tills dess så nu har man härliga belöningar att se fram emot.

Ska även försöka experimentera med kryddningen på Kycklingsoppan då jag känner att jag behöver hitta lite nya smaker så det ska bli kul och förhoppningsvis gott.

Prio vecka 8 får vara själavård och återhämtning minst lika viktigt som annan träning. Jag är även så himla tacksam för Jeanettes stöd och snabba svar när tankarna skenar iväg. Så nu kör vi, vecka 8 här kommer vi

💪//Helena

På gymmet

-20 kg, En lättare Vår, Kycklingssoppa, Slanka Kycklingsoppa, Slanka Maxi, snabb viktminskning, träning, Vecka 7 Maxi, viktutmaningen

<-- 311767 -->