3 månader på Slanka Maxi - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

3 månader med Slanka Maxi
3 månader på Slanka Maxi och snart -30 kg

Tänk 12 veckor på Slanka Maxi – wohooo!
Denna veckan trodde jag att jag skulle passerat -30 kg men kroppen ville annorlunda och det blev “bara” -29 kg, så jag har tappat -0,9 kg denna veckan.

Kan ärligt säga att jag blev riktigt besviken och först uppgiven tills jag började tänka efter. Det gäller att se vart man börjat och se helheten. Jag har kommit väldigt långt och det är jag stolt över, varje gram är ett steg i rätt riktning.

Nya byxor – en present till mig själv!

I julas grät jag över att jag inte kunde hitta några friluftsbyxor som passade mig, och vet ni i går köpte jag mig ett par och det va inte ens i största storleken! Det, mina Slanka vänner var ren och skär lycka.
Vad är det för speciellt med ett par frilufsbyxor?
För mig som är ute och tränar hund flera gånger i veckan är det skönt med ett par byxor i funktionsmaterial.

Viktnedgången har inneburit flera hälsovinster

I dag är det inte nog med att jag tränat hund i mina nya byxor. Jag har också klarat av att springa flera varv runt en fotbollsplan samtidigt som jag blåst i visselpipan!

Att springa så var för några månader sedan en omöjlighet. Dels orkade jag inte med det konditionsmässigt och framför allt så fixade inte knäna min dåvarande vikt.
Så även om denna veckan har inneburit lite resultat på vågen har den innehållit fantastiska vinster i övrigt! Hälsovinster som betyder mer än något annat. Har även kommit under 80 cm i midjemått vilket är en stor hälsovinst.

Min viktresa fortsätter här i Slankas Facebookgrupp “En lättare sommar”

Jag har beslutat mig att fortsätta satsa på min hälsa tillsammans med Slanka och fortsätter blogga om min fortsatta viktresa i gruppen “En lättare sommar”. Följ med ni med – tveka inte det är värt det! 🌺

Här nedan ser ni en före- och en efterbild på mig. Den första bilden togs efter min första period på 12 veckor med Slanka Maxi där jag gick ner -31.2 kg under våren 2019.
Den andra bilden är efter 12 veckor på Slanka Maxi denna omgång, och jag ser fram emot ytterligare veckor med Slanka och se vart det för mig.

Man får så oerhört mycket stöd pepp och inspiration av de övriga i Slankas Facebook grupper och av Slanka teamet 🙏❤️

Stor kram till er alla // Helena

-30 kg med Slanka

-30 kg, 3 månader på Slanka Maxi, En lättare sommar, En lättare Vår, Konditionsträning, Slanka Maxi, träning

<-- 312974 -->