-11,5 kg efter 3 veckor med Slanka (2) - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Hemma-spa istället för myskvällar
Hej alla!

Då var ännu en vecka på Slanka Maxi förbi. Veckorna rusar förbi nu när vardagen är igång och att köra Maxi känns riktigt lätt igen.

Vågen visar  på hela -11.5 kg minus efter 3 veckor på Maxi sedan uppstarten. Resultatet är mindre än tidigare veckor men vad gör det –  varje gram ner är en vinst och jag är supernöjd med veckans resultat. Det börjar synas lite med men framför allt så känns det mer och mer att det blir lättare i kroppen.

Jag har även börjat sätta upp mål och riktlinjer för hur jag ska kunna bibehålla viktnedgången på bästa sätt när den här Slanka Maxi perioden är klar.  Dock är jag inte riktigt klar än så jag behåller det för mig själv ett tag till men jag tror att även här är planeringen a och o för att lyckas på sikt.

Jag är redo för att dra igång vecka nr 4 och ser framemot att få nya resultat.

Helena

<-- 311987 -->