-20,9 kg känns verkligen i kroppen och rörligheten! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Helena har gått ner -20,9 kg med Slanka

Hej allihopa hoppas ni fått njuta av lite vårsol☺️

Då har vecka 8 på Slanka Maxi passerat. Det har varit en rätt ospännande vecka och hungern jag kände förra veckan har varit som bortblåst. Jag har istället fått påminna mig om att ta den tredje shaken eller soppan.
Jag fortsätter mot målet att börja trappa upp efter påsk och har lagt en Slanka-beställning för kommande månad. Rätt skönt att slippa planera för maten. 🙂

Totalt har jag gått ner -20.9 Kg vilket är galet underbart, det känns verkligen i kroppen och rörligheten – så himla skönt.

Då jag har hosta, mkt hosta, har jag trots negativa Covid tester hållt mig hemma har det inte hänt något på träningsfronten.Det har blivit lite promenader i solen.

Nya typer av delbelöningar

Tror att det är viktigt att sätta upp belöningar och öva på att inte belöna sig med mat. Lägg fokus på att tänka vad du gör för dig själv i stället, vad känns roligt eller lyxigt för just dig?
Jag hade turen att få bli klippt och få naglarna fixade trots hosta och efter diskussion med respektive utförare med säkerhetsåtgärder. Underbara belöningar att känna att utsidan matchar det jag känner på insidan.

Nu hoppas jag att hostan försvinner så jag kan ta mig an gymmet igen ☺️ Vecka 9 jag är redo nu kör vi!

💪//Helena

Helena i solen med hundvalpen

#viktminskning, Helenas viktresa med Slanka, Slanka Maxi, träning, viktutmaningen

<-- 312013 -->