Är närmare mitt slutmål än vad jag nånsin varit innan - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Då går jag in i vecka 15 på Slanka Maxi

ÄNTLIGEN har det börjat hända saker på vågen igen och det är rejält! Totalt har jag tappat hela -32,1 kg och -3,1 kg denna vecka. Det känns så underbart att det börjat röra på sig igen.

Med dessa resultat blir jag ännu mer taggad på att fortsätta viktresan! Är närmare mitt slutmål än vad jag nånsin varit innan. Jag vet att jag tidigare sagt att man ska lita på processen men jag vet själv hur svårt det är. I just detta fall ser man ju verkligen att när man når en viktplatå – så håll bara ut och andas för resultaten kommer.

Mina viktresultat med eller utan träning på Maxi

Jag har sakta kommit igång med träningen igen vilket även det känns riktigt skönt. Under min allra första Slanka-resa tränade jag 2-3 gruppass/dag samt styrketräning på gymmet ovanpå det. På 12 veckor gick jag ner -31,2 kg.

Nu efter 12 veckor på Maxi har jag tränat 4 veckor och resterande veckor har träningen bestått av promenader eftersom jag varit sjuk. Ändå tappade jag hela – 29 kg och då hade jag lägre startvikt.
Min slutsats är att man kan få stora resultat med Slanka Maxi – även utan massa träning. Skillnaden jag upplever är att jag inte tappat lika mycket i centimeter runt benen men det hinner jag det med.

Vänd dina negativa tankar till positiva

Jag har börjat frysa riktigt mycket igen men jag försöker bara se det hela positivt. Fryser jag så har min förbränningen ökat.
Numera har jag tappat så mycket omfång att jag rymmer två andra jackor under vinterjackan. Lager på lager-principen funkar kanon om du känner dig frusen.

När det känns jobbigt att frysa, eller om du är less på att man får springa ofta på toaletten – vänd på det och se att kroppen jobbar för fullt mot ditt mål 🎉
Nu hoppas vi på riktigt fint vårväder och en bra vecka 15🌺

Stor kram till er alla //Helena

Helenas viktresa med Slanka, Slanka Maxi, Viktutmanare Helena

<-- 313849 -->