Närmar mig målvikten - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet


Hej Slanka vänner,

Har nu avslutat vecka 15 på viktprogrammet Slanka Maxi. Denna veckan visar vågen -33,8 kg, midjemåttet mätte vecka 14 till 79 cm och har nu minskat till 75 cm, en så skön känsla.

Närmar mig målvikt

Jag är nu -5,5 kg från min målvikt men vill gärna tappa ca -8 kg för att ha marginal då 2-3 kg vätska tillkommer då jag börjar äta vanliga måltider. När jag börjar äta kommer glykogenförråden fyllas på igen och det i sin tur binder 2-3 gånger sin vikt i form av vatten.

Jag har gått ner flera klädstorlekar men jag upplever att ben och höfter inte tappar lika snabbt i omfång som övriga kroppen. Sedan har jag vissa dagar svårt att se någon förändring alls. Huvudet och bilden av en själv hänger inte alltid med i det snabba Slanka tempot. Då är det bra med före- och efterbilder samt måttband eftersom det är mer konkret.

Njuter av vårvädret

Helgen har bestått av mycket promenader i skogen. Det har varit kanonhärligt väder så vi fikade ute med barnen och lät valpen bada för första gången. Jag är supertaggad på att fortsätta och köra Slanka Maxi även vecka 16. Häng på du också om du inte redan kommit igång!

Hoppas ni alla får en bra vecka fylld med energi 🌺

Stor kram till er alla //Helena

 

-34 kg med Slanka, Härligt vårväder, Slanka Maxi

<-- 313990 -->