Viktnedgången på -36 kg både syns och känns - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Hej!

Jag har nu avslutat vecka 16 på Slanka Maxi och denna veckan visar vågen -36,1 kg

Alltså det är så galet, motivationen är på topp och det är så underbart. Under veckan har folk jag träffar ungefär en gång i veckan verkligen reagerat och sagt nu syns det verkligen att du har gått ner i vikt, så kul 😊

Behöver köpa nytt mindre mc-ställ

Veckan har mest bestått av mycket jobb, lite hundträning och promenader.
Vi tog även premiärturen på motorcykeln och min pojkvän sa efteråt att det märktes skillnad på att ha mig där bak då det var lättare med balansen och i svängar mm så viktnedgången har många fördelar till exempel kan jag ha mc -kläderna igen och behöver till och med köpa mindre byxor.

Har gått från storlek XXL till medium

Sist jag köpte vanliga jeans kunde jag inte ha XXL men i veckan köpte jag i storlek M, total lycka!
Jag har inte riktigt hittat tillbaka till träningen ännu men det får faktiskt vara helt okej. Jag har rutinerna för träningen men inte riktigt energin och då väljer jag i det här skedet att lyssna på kroppen och promenera.
Marklyften väntar på mig när jag kommer tillbaka. Dock kommer jag få sänka vikterna efter lång frånvaro eftersom jag blivit betydligt lättare.

Jag är så motiverad inför vecka 17 på Slanka Maxi och räknar med att det blir Maxi ytterligare 2 veckor och sedan börja på Slanka Kombi.

Hoppas ni alla får en bra vecka 🌺

Stor kram till er alla //Helena

Helena start 2021

Bild från uppstarten 1 januari, 2021.

#viktminskning, Helenas viktresa med Slanka, Slanka Maxi, Stor viktminskning, viktnedgång

<-- 314155 -->