Viktplatå och hur jag hanterade påskens alla frestelser - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Helenas viktresa -29 kg

Viktplatå och frustration

Den här veckan har vikten stått helt stilla och jag ligger fortfarande kvar på -29 kg. Detta har varit mycket frustrerande. Dock vet jag att viktplatåer kommer och då är viktigt att lita på processen. Att välja att se den stora rörelsen. Jag vet att det är allt annat än lätt när man gör allt rätt. Men kroppen kan bli stressad och behöva tid att anpassa sig och komma igång igen. Min plan är att jag kör vidare på Maxi.

Såhär hanterade jag av påskens alla frestelser

I helgen har det varit barnhelg och påsk och som alla våra högtider är mat och nu även godis en central del av firandet. Jag har inte känt någon stress i detta då jag vet vad jag vill och håller målfokus.

Jag försöker tänka på var jag vill hamna gällande min vikt och hälsa i stället för att fokusera på vad jag inte kan äta. Vidare har jag inga problem med att andra i min närhet äter eller om det finns massa gotta eftersom jag har också ätit gott under Slanka Maxi.

Mumsig Slanka glass – prova du också!

Under påsken har jag lyxat till det genom att variera Slankas Kycklingsoppa med saffran, vitlökspulver och lite sjögräsnudlar. Sedan har jag gjort Slanka Chokladglass på Chokladshaken i min glassmaskin. Den största hiten jag kan tipsa dig om är att göra saffransglass gjord på Vaniljshaken och tillsätta lite saffran.
– Så jag har upplevt att påsken varit riktig lyxig och god i matväg.

Det har blivit många steg på stegräknaren då jag varit ute mycket med både barn och hundar. Vi hade en kul påskäggsjakt i skogen med ett “försvunnet ägg” då påskharen (jag) glömt vart jag gömt ägget, vilket gjorde att det blev måååånga extrasteg ha ha…

Är så spänd inför vecka 14 ger, motivationen är på topp att bli av med de sista 10 sega kilona. Nu kör vi! Hoppas du är med mig!

Stor kram till er alla //Helena

Slanka glass

Gul jacka

rhdr

-29 kg med Slanka, En lättare sommar, mental träning, påskens frestelser, Slanka Maxi, Slanka saffransglass, vlcd

<-- 313303 -->