Helenas 5 tips för att tappa vikt till sommaren (ÅF) - Slanka Sverige %
Very Low Calorie Diet

Helenas-5-tips-for-att-tappa-vikt-till-sommaren
Sommaren är snart här. Fortfarande finns tid att gå ner flera kilon. 5 tips för att tappa vikt till sommaren:

1. Bestäm dig och kör!

Tveka inte utan bestäm dig och sätt igång. Förbered dig själv mentalt, och även din närmsta omgivning, på att du kommer förändra din livsstil och göra förändringar kring kosten framöver.

 

Helena_drick_vatten

2. Hitta din målbild

Bestäm vad du vill få ut av viktminskningen och när du ska nå din målvikt. Visualisera din målbild och håll fast vid den de dagarna det känns jobbigt. Ge dig själv små och stora icke matrelaterade belöningar längs vägen och sätt många små delmål. Det känns lättare då.

 

Helena_målbild

3. Upp på banan igen om du halkar av

Om du skulle råka göra en avstickare, så tänk inte att det är kört. Upp på banan igen och fortsätt framåt! Håll fokus på målbilden.

 

Drick-vatten-och-ror-pa-dig

4. Drick mycket vatten och rör på dig

Att dricka vatten aktiverar ämnesomsättningen. Försök dricka 1,5-2 liter vatten utspritt över dagen. Sätt lite piff på vardagen genom att dricka dina shakes i fina/roliga glas. Testa gärna olika torra kryddor. Och glöm inte att röra på dig varje dag! Raska promenader räcker bra på Maxi.

5. Planera för din nya livsstil

Planera så du är förberedd på hur du ska äta och förhålla dig till din vikt och ditt intag när du är i mål och ska börja den stora utmaningen – att bibehålla din nya vikt.

 

Kan jag, så kan du!

Idag är en perfekt dag att börja.

 

Lycka till!

Helena G

<-- 314724 -->